Over ons

lettergrootte

Today's Group is ontstaan uit een samensmelting van drie branchegenoten; Today's Vermogensbeheer gespecialiseerd in nieuwe beheertechnieken, Fountain Capital Advisory gespecialiseerd in vermogensregie en duurzaam beleggen en MIJN Effecten B.V. een gespecialiseerde commissionair in effecten en vermogensbeheerder en bestaat hierdoor uit een partnerstructuur. Elke partner is in eigen kracht ingezet om zo optimale dienstverlening te kunnen bieden, door de mogelijkheid tot inzet van de brede specialisaties kan Today's Group elke klant voorzien in een product wat bij hem of haar past. 

 

Visie

Beleggen is voor iedereen. Rendement behalen in alle soorten markten; dat is ons actieve doel. Niet alleen in opgaande markten, maar ook in neergaande en langdurige zijwaartse markten. Dat doen wij op een veilige, transparante en innovatieve manier. Zo creëren we rust voor onze beleggers en behalen we samen het doel dat men voor ogen heeft.

Missie

Door ons bewust niet vast te leggen aan het volgen van een index (benchmark), kunnen we met een actieve benadering, flexibiliteit en opportunisme inspelen op kansen in de verschillende markten. De door ons beheerde strategieën hebben elk een eigen efficiënte beleggingsmethodiek en -wijze, om op die manier die doelstelling te behalen.

Veiligheid en bescherming

Today’s Group is een handelsnaam van MIJN Effecten B.V. MIJN Effecten B.V. heeft van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB) alle benodigde vergunningen verkregen.

Contact

Today's Group

Kantoor Hilversum
Emmastraat 54
1213 AL Hilversum
+31 [0]35 3035690
Kantoor Purmerend
Gorslaan 47
1441 RG Purmerend
+31 (0)20 - 716 2710

Tel: Zie bovenstaand

Email: info@todaysgroup.nl

Open:
Ma t/m vr: 8.30 - 17:30uur