Vermogensbeheer-, advies en regie

lettergrootte


Bij Today’s Beheer zijn we eigenwijs door enerzijds te focussen op een beperkt aantal fondsen, sectoren en/of asset-classes in de ‘satelliet’ strategie. Wij geloven natuurlijk ook in spreiding en hiervoor gebruiken we de Core positie om met beleggingsfondsen en/of ETF’s de bredere markt te volgen. Naast deze spreiding geloven wij wel in alerte focus op marktkansen. Dit onderscheidt ons van onze concurrenten.

 

Vermogensadvies is een ander soort dienstverlening dan vermogensbeheer. Bij de adviesdienstverlening wordt elke handeling binnen uw portefeuille, na het advies en de afweging van uw beleggingsadviseur van Today's Beheer, door u besloten.

Uw beleggingsadviseur zal u voorstellen doen voor handelingen binnen de portefeuille en hierbij altijd de afwegingen samen met u doorlopen. Ook u kunt uiteraard voorstellen doen, in dit geval zal uw adviseur ook deze uitvoerend met u doorlopen wat de kansen, risico’s, andere overwegingen zullen zijn. Uiteindelijk bepaalt u welke handelingen er, na advies en overweging, worden doorgevoerd binnen uw portefeuille.

Today’s Beheer verstrekt onafhankelijk advies en ontvangt hiervoor geen vergoedingen van derden.

Met vermogensregie creëren wij overzicht in uw financiële situatie. Vermogens worden soms gespreid over meerdere vermogensbeheerders met ieder een eigen beleggingsaanpak. Ook zijn er naast uw beleggingsportefeuille ook vaak andere vermogenscategorieën die van invloed zijn op uw beleggingskeuzes. Te denken valt hierbij aan uw onderneming of onroerend-goed. Het is niet eenvoudig, maar voor u wel van groot belang, om op continue basis het overzicht te behouden over een diversiteit aan vermogensbestanddelen en risico's die u loopt.

 

 

 

Maak persoonlijk kennis
Binnen onze maatwerk dienstverlening zijn er volop mogelijkheden om uw vermogen te laten opbouwen op een manier die bij u past. Wij overtuigen u graag, neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in en dan nemen wij contact met u op!

Contact

Today's Group

Kantoor Hilversum
Emmastraat 54
1213 AL Hilversum
+31 [0]35 3035690
Kantoor Purmerend
Gorslaan 47
1441 RG Purmerend
+31 (0)20 - 716 2710

Tel: Zie bovenstaand

Email: info@todaysgroup.nl

Open:
Ma t/m vr: 8.30 - 17:30uur